Antena Căutare

Studiu Gfk: Romanii au cea mai mare incredere in pompieri. La polul opus, politicienii

Pompierii continua sa se bucure de cel mai inalt nivel de incredere, atat in Romania, cat si pe plan international. Potrivit unui studiu realizat de divizia GfK Custom Research, 93% dintre romani au incredere in pompieri. La polul opus sunt politicienii. Doar 8% dintre romani mai au incredere in aceasta categorie.



La nivel international, reputatia tuturor grupurilor profesionale s-a imbunatatit. In aceeasi privinta, serviciile de pompieri sunt in pozitia fruntasa, cu o medie de 94% a populatiei din toate tarile studiate care isi plaseaza increderea in ei. Un procent asemanator - 93% dintre romani - au incredere in pompieri.

Valoarea s-a stabilizat la un nivel foarte inalt si aceasta profesie este investita cu incredere de catre cel putin 90% dintre respondentii din toate tarile europene, cu exceptia Bulgariei (89%). Cea mai mica valoare a fost inregistrata in India, unde doar 81% din populatie are incredere in pompieri.


Tot articolul, in Jurnalul National

foto: Intact Images

Leul s-a depreciat in raport cu euro... Fiul vitreg al Elenei Udrea si-a cumparat apartament de lux, cu doar 20.000 de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x