Antena Căutare

Studiu îngrijorător despre adolescenții din România! Internetul le distruge sănătatea și mintea!

Internetul e, de multe ori, despre glume, atacuri, certuri cu necunoscuți și curiozitate. Un studiu despre adolescenții din România îți arată cum percep ei lumea asta.

Internetul e, de multe ori, despre glume, atacuri, certuri cu necunoscuți și curiozitate. Un studiu despre adolescenții din România îți arată cum percep ei lumea asta.

Bitdefender a derulat un studiu în rândul tinerilor ca să afle ce înseamnă internetul, și în special rețelele sociale, pentru adolescenți. Așa poți afla că unul din cinci adolescenți hărțuiește pe internet de teamă să nu devină victimă.

Scandal monstru pentru cel mai tare iPhone! De ce nu merge să suni pe nimeni!

Totodată, jumătate dintre agresori nu știu de se comportă agresiv pe internet. Dar peste o treime consideră că victima trebuie agresată pentru că o percep enervantă. Alții sunt violenți din dorința de a-și impresiona cunoscuții.

Un video genial care îți arată de ce pozele cu care te lauzi pe net sunt penibile!

Circa 34% din adolescenții chestionați recunosc că au fost la rândul lor agresori în mediul online. Iar 15% recunosc că au răspuns tot prin mesaje agresive în situațiile în care au fost atacați. Cercetarea a arătat că că patru din cinci adolescenți recunosc că au fost hărțuiți în mediul online. Cei mai mulți au fost ținte directe ale hărțuirii online. Au observat inclusiv schimbări comportamentale involuntare care au urmat agresiunii.

Află de ce e periculos pentru adolescenții României viața pe internet!

Veste extraordinară. O nouă zi de sărbătoare naţională în România... Dezastru la spitalul din Bârlad! Imaginile scandaloase au fost filmate cu un telefon mobil și au devenit virale! Ce pățe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x