Antena Căutare

Studiu: Noua din zece posesori de carduri de credit nu stiu sa le foloseasca inteligent

Cine nu casca ochii, deschide punga. Noua din zece posesori de carduri de credit nu stiu sa le foloseasca inteligent. Mirajul ofertelor de la comercianti poate spori confuzia. Si, in final, umplem portofelele cu plastic. Iar noi ne umplem de datorii.

Criza a redus consumul, iar comerciantii depun eforturi tot mai mari sa isi fidelizeze clientii. Astfel, cardurile raman varianta ideala, mai ales ca acestea presupun si beneficii ademenitoare, precum plata in rate, fara dobanda sau reduceri de pret.

Insa romanii sunt usor de convins, drept dovada datele care arata ca peste 90% dintre posesorii de carduri de credit nu stiu sa le foloseasca intr-un mod inteligent. Cu alte cuvinte, romanii confunda creditul pentru nevoi personale cu cel oferit printr-un card de credit.

Beneficiul costa in faptul ca un card de credit te ajuta sa platesti, de exemplu, o excursie in afara, bani pe care sa ii puneti la loc la urmatorul salariu. Insa de aici incep si capcanele. Prima - perioada de gratie, adica aceea in care poti inapoia banii fara sa platesti dobanda. Aceasta este de 30 de zile si nu de 55, cum suna promotiile bancilor.

Foto: bit9.com

Politia Romana, pe urmele celor care au distrus girafa din fata muzeului Antipa... Noi proteste in Piata Universitatii: "Curtea Constitutionala e Basisto-penala"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x