România, din nou în stare de urgență?! În ce condiții ar accepta românii instituirea unor restricții drastice 

Numărul în creştere al cazurilor de COVID-19 în România a dus la impunerea unor noi măsuri de siguranţă care nu sunt tocmai pe placul multora. Chiar şi aşa, mai bine de jumătate dintre români ar fi de acord să treacă, din nou, prin aceleaşi restricţii ca cele din starea de urgenţă, într-o situaţie de forţă majoră.

Un studiu realizat recent, care a analizat şi ce alte schimbări a adus în viaţa românilor perioada pandemiei, a arătat că 60 la sută dintre români ar fi de acord cu reluarea restricţiilor din perioada martie-mai, în cazul unui al doilea val de coronavirus sau în cazul unei noi pandemii. Iar aproape jumătate, cred că efectele acestei perioade se vor resimţi în viaţa lor chiar şi după ce va fi trecut cu totul.

Ce ajutor vor primi părinții, dacă se vor suspenda cursurile, în noul an școlar. Orban, declarație de ultimă oră! „Vor avea această formă de sprijin!”

Până atunci, ultimele luni i-au făcut pe români să îşi reevalueze planurile de viitor, să controleze mai strict resursele pe care le au la dispoziţie, dar şi să se orienteze mai mult către tehnologia digitală.

Potrivit studiului, peste 40 la sută dintre români cred că munca de acasă, un concept atât de folosit în ultima perioadă, ar putea fi o normalitate şi în următorul an.

Peste 1300 de cazuri și 45 de morți, în ultimele 24 de ore, în România

În ultimele 24 ore, România a înregistrat 1.345 de cazuri noi de COVID-19, din 24.147 de teste efectuate. Cele mai multe cazuri sunt, din nou, în București. Capitala are în ultimele 24 de ore 192 de cazuri de COVID-19, fiind urmată de județele Prahova, cu 102 cazuri și Argeș, cu 99 de cazuri noi.

Un nou simptom COVID-19 dă peste cap recomandările medicilor: „Se transmite și așa! Masca nu este suficientă”

Conform datelor comunicate de Grupul de Comunicare Strategică în toate județele au fost înregistate cazuri noi, în ultimele 24 de ore. Cele mai puține infecții au fost în Giurgiu, Tulcea și Botoșani.

În intervalul 05.08.2020 (10:00) – 06.08.2020 (10:00) au fost înregistrate 45 de decese (28 bărbați și 17 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Brăila, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Gorj, Hunedoara, Iași, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Olt, Prahova, Teleorman, Timiș, Vaslui și Municipiul București.

Curățarea corectă a tenului. Cum să alegi produsul potrivit tipului tău de ten
Curățarea corectă a tenului ar trebui să se facă în fucție de nevoile pe care pielea...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021. Taurii trebuie să ia o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021 aduce multe schimbări în viața nativilor din zodiac....
Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Trei nativi vor fi puși la încercare pe parcursul zilei de astăzi. Trei zodii vor fi ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. Printre acestea se numără nativii din zodia Taurului, din zodia Racului și din zodia Scorpionului. Acești trei nativi vor fi nevoiți să învețe cum să-și depășească problemele cu grație și răbdare.
Catine.ro
Ultimele știri