Antena Căutare

Studiu: Romanii sunt ingrijorati de soarta padurilor

Poluarea si defrisarea padurilor sunt principalele probleme de mediu identificate de romani, in conditiile in care peste jumatate dintre acestia se declara ingrijorati de soarta copacilor, potrivit unui studiu realizat de compania Synovate pentru World Wide Fund for Nature (WWF).



Lipsa parcurilor si, in general, a spatiilor verzi constituie un motiv de ingrijorare pentru mai mult de jumatate dintre persoanele care au participat la studiu. 60% dintre acestea sunt ingrijorate de soarta padurilor din Romania, in mod particular de problema defrisarilor.

Totodata, repondentii considera probleme de mediu si lipsa de civilizatie, lipsa educatiei de mediu, coruptia, dezinteresul autoritatilor si slaba mediatizare in media a acestor aspecte.


Tot articolul, in Jurnalul National!

foto: 123nonstop.com

Fostul director CFR Mihai Necolaiciuc, trimis in judecata pentru deturnare de fonduri... Contre la CSM pe tema implementarii codurilor justitiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x