Antena Căutare

Substanţă necunoscută deversată în râul Olt. VIDEO

Garde de mediu Olt a demerat o anchetă după apariția unei filmări în care se observă cum o substanță necunoscută se varsă în râul Olt, în zona barajului de la Moșteni.

Garde de mediu Olt a demerat o anchetă după apariția unei filmări în care se observă cum o substanță necunoscută se varsă în râul Olt, în zona barajului de la Moșteni.

Devarsarea are loc în zona în care urmează să treacă conducta de gaze BRUA.

„Filmarea este de duminică dimineaţa, în zona unde se trece cu conducta de gaz. Am vorbit cu cineva de la ei, la o oră după ce am văzut, şi mi-a spus că este ceva biodegradabil, dar mi e greu sa cred. Se vede foarte clar cum rămâne dâră”, declară persoana care a făcut filmarea.

Inspectorul șef al Gărzii de Mediu Olt, Gheorghe Neacșa, a declarat că o echipă comisariatului judeţean a demarat o anchetă, făcând şi o vizită în teren.

„Am trimis o echipă în teren şi s-a constatat faptul că ar fi o apă amestecată cu noroi, din ceea ce se exploatează în zonă. Trebuie să stabilim a cui este conducta aceea, care nu este montată recent. Vom lua legătura cu firma de la Ploieşti care face lucrările respective acolo, să trimită un reprezentat care să ne prezinte şi documente”, a afirmat Neacşa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Rezultate Titularizare 2019: Harta județelor cu rata de promovare la examen... Universitatea Bucureşti consideră inacceptabile declaraţiile preotului Vasile Răducă la Radio Trinitas. Se cere înlocuir...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x