Antena Căutare

Suceava: Copil, batut si intepat cu acul pe strada. Agresorul este cercetat in libertate

Un barbat care ataca copii pe strada umbla liber prin Suceava. Aseara, a lovit si a torturat un baietel de 13 ani. Desi politistii l-au identificat, procurorii au stabilit ca poate fi cercetat in libertate. Parintii pustiului batut cu pumnii si intepat cu un ac sunt socati.

Agresorul l-a pandit pe copil si a actionat cand cel mic se intorcea de la joaca. L-a atacat in fata casei. Scenele de groaza au continuat in scara blocului, la cativa pasi de usa apartamentului in care locuia cel mic.

Parintii copilului povestesc ca nu e prima data cand barbatul de 31 de ani are ceva de impartit cu fiul lor. Pana in prezent insa, n-a fost niciodata violent. Dar acum se tem ca baiatul lor a ramas cu vreo boala dupa ce a fost intepat. Trebuie sa astepte aproape doua saptamani pentru a primi rezultatul analizelor.

Copilul a primit ingrijiri medicale la spitalul din Suceava. Iar de la spital, parintii au mers direct la politie. Atacatorul a fost identificat si audiat, dar lasat, apoi, sa plece acasa. A avut o explicatie care pare ca i-a convins pe politisti sa-l lase liber. Barbatul este acum cercetat pentru lovire si alte violente.

BAC-ul de toamna - Proba la "romgleza"... Furtunile au facut ravagii pe litoral: Vantul a batut cu 90 km/h! ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x