Antena Căutare

Suceava: Patru raniti si sase autoturisme avariate, in urma unui accident rutier

Patru persoane au fost ranite, in judetul Suceava, dupa ce autoturismul in care se aflau a intrat intr-un stalp metalic de iluminat care a cazut peste un alt autoturism, apoi a lovit patru masini parcate pe marginea drumului.

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Suceava a anuntat ca un autoturism inmatriculat in judetul Cluj, care se deplasa pe directia Iacobeni - Vatra Dornei, a fost implicat, duminica dimineata, intr-un accident rutier. Martorii sustin ca soferul a pierdut controlul volanului, iar autoturismul a acrosat bordura drumului, a smuls un stalp metalic pentru iluminat public care a cazut peste un autoturism. Apoi, acelasi autoturism a acrosat alte patru masini care stationau pe partea dreapta a sensului de mers, a lovit un copac de pe marginea drumului, dupa care a fost proiectat in peretele unui bloc de locuit, informeaza Mediafax.

Doua echipaje de la Detasamentul de pompieri Vatra Dornei si o ambulanta au intervenit la locul accidentului, unde au fost gasite doua persoane ranite, un tanar de 24 ani si o adolescenta de 15 ani. Toate cele patru persoane ranite se aflau in masina care a produs accidentul.

Pe timpul interventiei circulatia s-a desfasurat pe un singur sens.

Foto: Intact Images

Mamaia, Babilonul lui Mazare... Atentie! ANM a anuntat COD PORTOCALIU de CANICULA, in opt judete...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x