Căutare Live

Suceava: Procurorii fac cercetări după ce un bărbat diagnosticat cu Covid-19, care urma să fie externat, nu a aşteptat să meargă cu o ambulanţă specială, plecând din spital cu un taxi

Procurorii suceveni au deschis un dosar pentru zădărnicirea combaterii bolilor după ce un bărbat de 79 de ani care fusese diagnosticat cu un Covid-19 şi care urma să fie externat de la Spitalul Judeţean Suceava, având o evoluţie favorabilă a bolii, nu a aşteptat să fie dus acasă cu o ambulanţă specială, ci a plecat cu un taxi.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, în 29 martie, unui bărbat din localitatea Văratic, oraş Salcea, în vârstă de 79 de ani, diagnosticat cu infecţie Covid-19, i-au fost întocmite documentele de externare din Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sf. Ioan cel Nou" Suceava - Secţia de Boli Infecţioase, având în vedere evoluţia favorabilă a bolii. Cadrele medicale i-au prescris tratamentul medicamentos şi i-au pus în vedere să aştepte, pentru a fi transportat la domiciliu cu o ambulanţă specială şi însoţit de echipajul medical. "Potrivit actului de sesizare, acesta nu s-a conformat situaţiei impuse de către medicul curant şi, fără acordul personalului medical, a părăsit incinta Secţiei de Boli Infecţioase din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Sf. Ioan cel Nou Suceava, şi a plecat către localitatea de domiciliu cu un autoturism taxi”, se arată în comunicat. Anchetatorii au deschis un dosar penal in rem pentru zădărnicirea combaterii bolilor. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt, a circumstanţelor de comitere a faptei şi a stabilirii răspunderii penale.

Sursa : news.ro

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Încă un deces al unei persoane infectate cu coronavirus - un bărbat din judeţul Suceava, care a murit acasă / Bilanţul a...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri