Antena Căutare

Sunt multe posturi disponibile. Meseria care îți poate aduce un venit între1800 și 2.500 de euro pe lună. Nu ai nevoie nici de liceu!

Românii care își doresc să plece la muncă în străinătate sau cei care sunt interesați de cât pot câștiga în afară țării, trebuie să știe că diferență dintre salariul câștigat în România și cel câștigat în afară este în continuare destul de mare. Iată este venitul lunar în 2017 pentru trei din cele mai populare meserii în cele mai căutate țări din UE și nu numai.

Venitul pe luna a unui șofer

Românii care își doresc să lucreze că șoferi de trafic internațional în străinătate, pot câștiga în funcție de experiență astfel:

Italia: Salariile variază între 1.800 și 2.200 de euro net.

Spania: Un șofer primește aproximativ 1.100-1.200 euro pe luna.

În țara salariul unui șofer variază în funcție de punctele de distribuție pe care le are.

De exemplu, o companie de transport și logistică angajează pentru curse locale (Giurgiu, București, Călărași) oferind un salariul de 1.500 de lei pe luna + 100 de lei diura pe zi.

Un șofer de distribuție pentru punctele de lucru Bacău și Vrancea și un șofer de TIR pentru transport marfă în țara va câștiga astfel: șofer distribuție 1.800 RON, Șofer Tir 3.000 – 4.000 RON +Bonusuri de până la 500 de lei în funcție de performanță.

A fost CUTREMUR, din nou! Un seism neobișnuit a zguduit România... Milioane de români sunt în pericol când ajung în Aeroportul Otopeni. Ce se întâmplă când îți pui obiectele în tăvile din...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x