Antena Căutare

Suntem tot mai aproape? Pericolul iminent al unui Al Treilea Război Mondial: Avertismentul generalilor americani e înfiorător

Un al treilea război mondial este „aproape garantat" în viitor, avertizează mai mulţi comandanţi militari din Statele Unite. 

Un al treilea război mondial este „aproape garantat" în viitor, avertizează mai mulţi comandanţi militari din Statele Unite.

Va fi un conflict care se va desfăşura cu o viteză uluitoare, mai spun aceştia. Iar principalii actori ar putea fi chiar Statele Unite, Rusia şi China. De altfel cele trei mari puteri militare ale lumii.

Presa din Rusia pare să pregătească populația pentru Al Treilea Război Mondial, notează AFP, citată de antena3.ro. Jurnaliștii agenției France Presse comentează că actualitatea internațională este prezentată în așa fel la televiziunile rusești, încât ai impresia că nouă confrutare militară mondială a și început.

Conducători militari din Statele Unite spun că războiul dintre state este „aproape garantat" la un moment dat în viitor, dar va fi foarte rapid, relatează cotidianul britanic metro.co.uk. Generalul William Hix a declarat că un conflict din viitorul apropiat va fi extrem de rapid şi letal, iar Statele Unite vor deţine cronometrul, în sensul că nu vor deţine puterea pentru a-l putea opri sau porni când îşi doresc.

Sursa: antena3.ro

România s-a cutremurat! Un nou seism a avut loc în această dimineață, în Buzău... Început de săptămână cu ploi, ceață și vânt! Vine iarna? Meteorologii au răspunsul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x