Căutare Live

Surpriză de proporții. Vom avea mai multe zile libere în decembrie! Anunțul oficial făcut în această după amiază!

ZILE LIBERE DE CRĂCIUN ȘI REVELION. Veste bună pentru toţi angajaţii: vom avea patru zile de Crăciun 2017 şi patru de Revelion.

ZILE LIBERE DE CRĂCIUN ȘI REVELION. 25 decembrie 2017 este într-o zi de luni. Astfel, românii vor avea de Crăciun o vacanţă de patru zile, ţinând cont de faptul că prima şi a doua zi de Crăciun sunt considerate zile libere legale.

ZILE LIBERE DE CRĂCIUN ȘI REVELION. Acelaşi lucru se întâmplă şi de Anul Nou, când tot patru zile libere vom avea.

ZILE LIBERE DE CRĂCIUN ȘI REVELION. Pe lângă zilele de Crăciun şi de Revelion 2017, românii mai au o minivacanţă în 2017: de Sfântul Andrei (joi, 30 decembrie) şi 1 Decembrie (vineri).

Valul de aer polar a ajuns în România! Meteorologii anunță lapoviță și ninsoare în zilele următoare... Veşti îngrijorătoare vin pentru români. Cu cât vor crește ratele la bănci...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri