Căutare Live

De ultimă oră! Surprize MARI de Black Friday: Reduceri de tarife la zboruri pe 28 de rute

Compania TAROM va derula, în perioada 12 - 17 noiembrie, o campanie "Black Friday" cu tarife reduse pentru 28 de rute, începând de la 119 euro, dus-întors.

Surprize MARI de Black Friday: Reduceri de tarife la zboruri pe 28 de rute

Sunt disponibile bilete cu preţuri începând de la 119 euro, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru călătorii între Bucureşti – Atena, Istanbul, Frankfurt, Munchen, Roma, Chişinău, Hamburg, Tbilisi, Tel Aviv, Salonic, Praga, Stockholm, Belgrad, Torino şi Lyon.

De asemenea, tarife de la 139 de euro (dus-întors, cu toate taxele incluse) sunt oferite pentru rute între Bucureşti – Budapesta, Sofia, Amsterdam, Bruxelles, Barcelona, Erevan şi Nisa, în timp ce, de la 159 de euro, pentru călătorii între Bucureşti – Paris, Cairo, Amman, Beirut, Madrid şi Londra.

CITEȘTE ȘI: Așa te fură escrocii de Black Friday! Acestea sunt înșelătoriile care te lasă falit și tu crezi că ai câștigat!

Condiții de zbor:

Potrivit companiei aeriene, în ofertă sunt incluse: zboruri dus-întors, cu toate taxele incluse, un bagaj de mână de 10 kg, un bagaj de cală de 23 kg (30 kg pentru Roma, Amman şi Beirut), check-in şi catering la bord.

Oferta este valabilă pentru cursele operate TAROM, în perioada 29 noiembrie 2019 – 31 octombrie 2020 (data ultimului retur) şi este supusă unor termene şi condiţii speciale. Locurile la aceste tarife sunt limitate.

CITEȘTE ȘI: Sfaturi pentru Black Friday! Experții vorbesc despre produse și reduceri

Perioada minimă de şedere la destinaţie este de două zile sau noaptea de sâmbătă spre duminică, perioada maximă de şedere la destinaţie este de 30 zile. De asemenea, se acordă o reducere de 90% pentru tariful fără loc pentru primul infant până la vârsta de 2 ani, în timp ce rambursarea biletelor achiziţionate nu este permisă, precizează compania.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Ziua alegerilor a fost plină pentru polițiștii din România! Oamenii legii au muncit 14 ore și au primit 17 lei pentru mâ...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri