Antena Căutare

Mario Iorgulescu și-a revenit, se mișcă prin salon. Fiul președintelui LPF, surprins în spitalul din Milano

Mario Iorgulescu a fost la un pas de moarte în România, după accidentul pe care l-a provocat și în care un om nevinovat s-a stins, lăsând în urmă doi copii orfani. Familia sa a decis să-l transfere la o clinică privată din străinătate, astfel că Mario a ajuns pe mâinile medicilor italieni, la Milano, unde pare că se simte excelent.

Mario Iorgulescu a fost la un pas de moarte în România, după accidentul pe care l-a provocat și în care un om nevinovat s-a stins, lăsând în urmă doi copii orfani. Familia sa a decis să-l transfere la o clinică privată din străinătate, astfel că Mario Iorgulescu a ajuns pe mâinile medicilor italieni, la Milano, unde pare că se simte excelent.

Potrivit ultimelor informații despre starea sa de sănătate a fiului președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, citate de știripesurse.ro, acesta s-ar fi ridicat din pat, se mișcă prin salon, ajutat de medici şi asistente, dar și de persoane din familie şi a început să mănânce.

Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui LPF, Gino Iorgulescu, a provocat în 8 septembrie un accident rutier,pe şoseaua Chitilei, din Bucureşti, soldat cu moartea unui tânăr de 24 de ani.

Mario Iorgulescu venea spre Capitală, a pierdut controlul volanului maşinii în care se afla, a intrat pe contrasens şi a lovit un alt autovehicul care circula regulamentar şi al cărui conducător a decedat pe loc în urma impactului. Mario Iorgulescu a fost transportat atunci la Spitalul Elias, în stare gravă.

Conform datelor de la Institutul Naţional de Medicină Legală, Mario Iorgulescu avea o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge şi a fost depistat pozitiv la cocaină.

Edilul acuzat că a umilit o elevă de 13 ani și-a luat brusc concediu şi nu mai este de găsit... Mario Iorgulescu, mesaj despre întoarcerea în România: „Nu am de ce să mă întorc la falsitate şi bătaie de joc”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x