Antena Căutare

Surse: Ucigasul lui Mararu a actionat la comanda

Surse judiciare au declarat ca Cristian Chilat, zis Falau, arestat pentru impuscarea fratilor Gheorghita si Bogdan Mararu, ar fi actionat la comanda.

Anchetatorii detin indicii potrivit carora, daca ar fi continuat investigatiile la Piatra Neamt, unde a avut loc evenimentul, s-ar fi mers doar pana la un anumit nivel.

In prezent, Parchetul instantei supreme face cercetari cu privire la modul in care autoritatile din Piatra Neamt au actionat in cazul atentatului asupra fratilor Bogdan si Georghita Mararu. Procurorii cerceteaza si eventuala instigare a lui Cristian Chilat de a-i executa pe cei doi frati.

Potrivit surselor citate, actiunea acuzatului este cu atat mai bizara cu cat are doi copii mici de care este atasat, iar implicarea lui in eliminarea fratilor Mararu ii poate aduce o condamnare de 20 de ani de detentie.

Cristian Chilat a fost arestat dupa ce l-a impuscat mortal pe Gheorghe Mararu, intr-o cafenea din Piatra Neamt. Acesta a fost adus in 17 noiembrie, la Bucuresti, dupa ce Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie a preluat cazul sau.

In acest caz a fost implicat si fostul sef al Politiei Judetene Neamt, comisar-sef Aurelian Soric, despre care se spune ca ar avea legaturi cu fratii Mararu.


Afaceri la morga spitalului... Indemnizatia de somaj scade cu 10%, numarul beneficiarilor creste...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x