Antena Căutare

Imagini șocante! Profesoara din Suceava, suspectă de coronavirus, a fost scăpată de pe targă de salvatori - VIDEO

Virusul ucigaş declanşează o nouă alertă în România! Chiar la această oră medicii din Iaşi încearcă să afle dacă o profesoară abia întoarsă din China este infectată.

A fost adusă din Suceava, iar la preluarea pacientei a avut loc şi un incident. Echipajul medical a scăpat din mâini izoleta în care se afla femeia. Din fericire, pacienta nu a fost rănită. Se află acum la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi.

Alarma s-a dat azi dimineaţă la Spitalul din Suceava. Femeia de 33 de ani a ajuns cu febră la Unitatea de Primiri Urgenţe. După investigaţii, medicii au decis imediat izolarea ei.

Pacienta suspectă de coronavirus a ajuns în ţară de o săptămână.Pe aeroport, nu a trecut printr un filtru special, pentru că nu s-a ştiut că vine din zona focarului.

La o zi după ce a ajuns în România, profesoara a început să se simtă rău. Până astăzi, a luat acasă medicamente fara sa fie prescrise de vreun medic.

În cazul în care rezultatul va fi pozitiv, pericolul se extinde. oamenii care intra in contact cu o persoana infectata trebuie si ei monitorizati. Inspectorii Direcţiei de Sănătate Publică au început deja o anchetă epidemiologică pentru a stabili cat de mare este pericolul.

Măsuri de prevenţie sunt şi la Galaţi. 8 romani si cinci cetateni chinezi, întorşi recent din zonele de focar, sunt în carantină.

Virusul a ucis pana acum 630 de oameni şi a îmbolnăvit peste 31.000. Cu 3.700 de oameni la bord, acest pachebot aflat într-un port din Japonia este un adevărat focar de coronavirus. 61 de oameni au fost diagnosticaţi în 4 zile. Printre ei nu se află niciun român, deşi la bord sunt 17. 15 membri ai echipajului şi 2 turişti.

Tânără din Craiova, live pe Facebook când se aruncă de la etajul trei! Imagini dramatice | VIDEO... Moarte cumplită, evitată la câteva secunde. Un șofer de 70 de ani a evitat, la limită, o tragedie, în Suceava - VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x