Căutare Live

Suspiciune de toxiinfecţie alimentară la o pensiune din Braşov - 21 de persoane au fost duse la spital

Mai multe echipaje SMURD şi ambulanţe au fost dolicitate luni dimineaţă la o pensiune din Braşov, unde 22 de cetăţeni turci acuzau simptomele unei toxiinfecţii alimentare, 21 dintre ei fiind transportaţi la spital.

Ambulanţele au fost solicitate la o pensiune din Braşov, 22 de persoane, cetăţeni turci, având simptome de toxiinfecţie alimentară, conform ISU Braşov. S-au deplasat la faţa locului trei echipaje SMURD şi patru ambulanţe ale Serviciului de Aambulanţă Judeţean. Un număr de 21 de persoane sunt transportate la Spitalul de boli Infecţioase, la Spitalul Judeţean si la Spitalul Militar.

Sursa : news.ro

Alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă temporar, luni, în Bucureşti şi în judeţele Ilfov şi Giurgiu... Amenzi de până la 3.000 de lei pentru românii care stau la bloc! Ce greșeală îi poate face buni de plată! Regula e mai p...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri