Antena Căutare

Suspiciunile de frauda lovesc in corectitudine! O tanara a fost eliminata de la BAC pentru ca a scris prea bine

Caz fara precedent la bac! S-a dus sa afle ce nota a luat si s-a trezit cu un rezultat uluitor. Fara sa fie anuntata, o tanara din Bucuresti a fost eliminata din examen, fara a mai putea sustine probele, pana in 2015.

Bacalaureatul de toamna a fost o surpriza neplacuta pentru 80% dintre elevi. Dar o singura absolventa de liceu a avut o surpriza care intrece orice nota proasta. S-a trezit. eliminata din examen.

Maria a dat doar proba la chimie in cea de-a doua sesiune de bacalaureat. Dupa multe solicitari, a primit de la liceu o copie dupa actul care o suspenda de la examen. Negru pe alb, Maria a fost anuntata ca nu va mai avea dreptul sa sustina bacul timp de doua sesiuni. Pana in vara anului 2015.

Tanara a depus o plangere la politie si a mers la inspectoratul scolar al Capitalei sa ceara explicatii.

“Mi s-a spus ca de unde ai luat tu si ai stiut tu atat de bine. I-am zis sa verifice ca sunteti presedintele si i-am, aratat de unde am invatat. Eu nu am posibilitatea de a plati un prof de chimie, Nu am. Eu sunt si in cautare de munca”, povesteste femeia de 31 de ani.

La limba romana a luat nota 8, iar la matematica 7,35. La chimie, i-ar fi trebuit cel putin nota 5 ca sa treaca.

Nu am avut posibilitatea sa fac liceul la timp si am spus sa fac ceva cu viata mea si sa merg mai departe”, a marturisit Maria.

Inspectorii scolari o suspecteaza de frauda pe motiv ca ar fi scris mot-a-mot din baremul la care nu trebuia sa aiba nimeni acces. Adica, in loc sa rezolve subiectele, candidata ar fi copiat modul de corectare a subiectelor.

Daca nu e frauda, inspectorii mai au o explicatie. Maria ar fi memorat baremele de la modelele de subiecte date de Ministerul Educatiei. In cazul acesta, candidata va primi nota 1 si se va prezenta la urmatorul examen.

Campania Observator, "Copiii nu sunt invizibili" a dus la modificarea legii privind protectia drepturilor copi... UTIL! Din 9 septembrie, Politia Rutiera pregateste actiuni pentru a impune folosirea centurii de siguranta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x