Antena Căutare

Sute de aprecieri la adresa unor patroni care s-au oferit să-i angajeze pe brutarii srilankezi

Patronii unei brutării din municipiul Reghin s-au oferit să le ofere locuri de muncă celor doi brutari din Sri Lanka, împotriva cărora s-au răsculat localnicii din Ditrău.

Patronii unei brutării din municipiul Reghin s-au oferit să le ofere locuri de muncă celor doi muncitori srilankezi de la Ditrău, împotriva cărora s-au răsculat localnicii, despre care spun că se află, fără vina lor, în mijlocul unui scandal etnic şi rasist, postarea lor de pe Facebook primind sute de aprecieri încă din primele minute, scrie Agerpres.

Patronii își exprimă compasiunea față de cei doi brutari din Sri Lanka.

"Noi, cei de la Pansab, apreciem, respectăm şi răsplătim munca şi oamenii dornici de a-şi exercita acest drept fundamental, indiferent de naţionalitatea, religia lor sau culoarea pielii. De aceea, cu această ocazie, dorim să informăm că suntem dispuşi să-i angajăm pe cei doi muncitori srilankezi din Ditrău, aflaţi, fără vina lor, în mijlocul unui scandal etnic şi rasist", a anunţat conducerea brutăriei.

Antreprenorii reghineni sunt de părere că este ruşinos ca în anul 2020, într-o ţară membră a Uniunii Europene, să se întâmple asemenea fapte reprobabile.
Bărbații sunt în dezacord cu reacția oamenilor din Ditrău, în ceea ce-i privește pe cei doi străini.
"E de datoria fiecăruia să luăm atitudine şi să sancţionăm orice abuz şi încălcare a drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor. Într-o zi, oricare dintre noi poate fi în această situaţie", au mai subliniat patronii firmei, care au precizat că pot fi contactaţi pe toate căile de comunicare şi că vor răspunde în limbile română, maghiară şi engleză, scrie aceeași sursă.

Patru români scoși din zona de focar a infecției cu coronavirus, plasați în carantină timp de 14 zile în Franța și în Ge... Într-un sat din judeţul Galaţi mai sunt doar doi locuitori, dar oamenii spun că sunt cât se poate de fericiţi, chiar dac...
Alimentul puternic inflamator pe care românii îl consumă aproape zilnic. E gustos, dar îngrașă
Pe lângă nutrienții precum proteinele și fibrele, carbohidrații sunt o parte importantă a...
Horoscopul zilei de 10 iunie 2023. Capricornii trec printr-o perioadă productivă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 10 iunie 2023 spune că nativii din zodia Capricornului trec printr-o...
Parteneri
Jeleu de zmeură. Gem de zmeură fără semințe, perfect pentru prăjituri
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x