Antena Căutare

Sute de credinciosi asteapta sa atinga moastele Sfintilor Dumitru si Nectarie. Comerciantii de obiecte religioase fac bani buni

Crestinii nu percep rugaciunea fara lumanari sau iconite, asa ca diversi comercianti le pun la dispozitie o multime de obiecte religioase. De la o singura taraba amplasata zilele acestea pe dealul Mitropoliei din Capitala se strang cateva cateva salarii minime pe economie.

Lumanarile sunt cele mai vandute obiecte sfinte. In 12 ore, crestinii aprind peste 2.000 de lumanari, iar biserica strange astfel, de la o singura taraba, cel putin o mie de lei pe zi, adica mai bine de un salariu minim pe economie. Crestinii isi mai cumpara si iconite cu Sfantul Dumitru care sa le poarte noroc, cu 50 de bani bucata. Pe dealul Mitropoliei au fost amplasate cinci mese mici si patru corturi cu diferite obiecte religioase. Neasteptat de bine s-au vandut bratarile pentru matanii. Sunt scumpe decat iconitele: cinci lei bucata.

Langa sfintele moaste si pelerini nu au ce cauta vanzatorii neautorizati de biserica. Comerciantii de ocazie care vand flori s-au asezat strategic pe trotuarul de langa dealul mitropoliei.

In ultimele 24 de ore, peste 20.000 de oameni au trecut pe la moastele sfintilor Dumitriu, Nectarie si Constantin si Elena. Banii dati pe lumanarile si iconite sunt un fel de rasplata pentru indeplinirea tuturor dorintelor.

Oamenii pot merge la raclele sfintilor facatori de minuni pana marti.

Apartament de doua camere cu 34 de mii de euro! Ce strategii au gasit patronii de ansambluri rezidentiale pentru a-si vi... Premiera medicala in Romania: O femeie a adus pe lume un copil, dupa ce a fost operata de cancer de col uterin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x