Antena Căutare

Sute de functionari publici picheteaza Guvernul

Membri ai Federatiei Nationale a Sindicatelor din Administratie (FNSA) picheteaza sediul guvernului, pentru a protesta astfel fata de "reducerea drastica a salariilor". Pe 5 mai, sindicatele din sectorul de stat au anuntat intrarea in greva generala.

La protestul programat in intervalul 11:00-13:00 iau parte functionari publici din primarii, consilii judetene si institutii aflate in subordinea autoritatilor locale.

Protestul de astazi anunta determinarea acestora de a declansa greva generala pe 5 mai.

"Am decis sa declansam greva generala pe termen nedeterminat incepand cu data de 5 mai pentru a protesta fata de reducerea drastica a veniturilor personalului din administratia publica locala, pentru nerespectarea hotararilor judecatoresti si pentru neincluderea sporurilor prevazute in contractele colective de munca in salariile din 2010", a precizat presedintele executiv al FNSA, Romel Neagu.

Sindicalistii din administratia publica i-au trimis premierului Emil Boc o scrisoare deschisa in care explica, pe larg, motivele protestelor si reclama "inconstienta si dezinteresul guvernantilor" fata de aceasta categorie de salariati.

Un detinut a fost eliberat din greseala cu un an mai devreme... Detinut de la Penitenciarul Gherla, eliberat din greseala cu un an mai devreme...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x