Antena Căutare

Unde se duc banii din "cornul și laptele". Sute de kilograme de cornuri pentru elevi, găsite aruncate pe malul unui râu

Sute de kilograme de cornuri, care ar fi trebuit furnizate în cadrul programului guvernamental „cornul şi laptele", au fost găsite aruncate pe malul râului Mureş, în zona oraşului Ocna Mureş.

Sute de kilograme de cornuri, care ar fi trebuit furnizate în cadrul programului guvernamental „cornul şi laptele", au fost găsite aruncate pe malul râului Mureş, lângă pamperși folosiți și alte resturi menajere.

Potrivit alba24.ro, produsele, care fac parte din programul ”Cornul şi laptele”, cel mai probabil expirate, au fost aruncate pe malul râului Mureș, în zona ”Batalelor” spre Cisteiu de Mureş.

În această zonă se ajunge foarte greu cu maşina, motiv pentru care se crede că persoana care le-a aruncat cunoaşte foarte bine zona.

Tone de deşeuri, de la pamperşi la resturi provenite din costrucţii constituie o adevărată bombă ecologică pentru râul Mureș, spun specialiștii.

Tânăr de 20 de ani, transportat pe brațe la ambulanța care nu a putut ajunge la el! Băiatul a fost la un pas de comă din... Rusalii 2019. Data exactă a sărbatorii și ce semnifică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x