Antena Căutare

Sute de soferi din Iasi s-au calcat in picioare sa-si schimbe carnetele de conducere

Este ultima saptamana in care soferii isi mai pot schimba carnetele de conducere, fara sa fie obligati sa faca vizita medicala. Asadar, multi dintre ei stau cu orele la coada, la ghisee. La Iasi, oamenii mai aveau putin si se luau la bataie.

Dupa cateva ore de stat la coada, n-au mai tinut cont nici de lista, nici de vecinul care le-a tinut randul. Sute de oameni aproape s-au calcat in picioare la serviciul de permise auto Iasi.

A fost ca la promotiile marilor magazine, numai ca acum nu s-au vandut doua tigai la pret de una, ci s-au eliberat carnete de conducere. E drept, mai ieftin decat pe 19 ianuarie, cand vizita medicala devine obligatorie.

Din 19 ianuarie, toti soferii vor fi obligati sa treaca pe la medic inainte de a-si schimba permisul de conducere. Este una dintre prevederile care aliniaza Codul Rutier de la noi la reglementarile din Uniunea Europeana.

Doi cadeti din Constanta, studenti pentru trei luni la una dintre cele mai prestigioase academii navale din lume... O fetita de patru ani a murit dupa ce a suferit o entorsa si a fost plimbata intre trei spitale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x