Imagini uluitoare surprinse în Mamaia. Sute de turiști au uitat de distanțarea socială și s-au îmbulzit în centrul stațiunii

Imagini uluitoare din Mamaia, unde nicio regulă pare să nu mai fie respectată. Sute de turiști s-au prins în horă, fără să mai țină cont de distanțarea socială. A fost furnicar de oameni în centrul stațiunii de pe litoral.

Oamenii nu respectă distanțarea socială, nu poartă măști, stau foarte aproape unii de alții, fiind prinși într-o horă în care se țin de mâini.

Citește și: E oficial!! Starea de alertă ar putea fi schimbată cu cea de urgență. Orban: "Vom lua măsuri dacă numărul de cazuri va continua să crească"

Din imaginile făcute publice de Antena 3 se vede că în zonă nu există forțe de ordine care să îi sancționeze pentru că nu respectă măsurile de distanțare socială impuse prin starea de alertă.

Constanța, printre județele cu cele mai multe cazuri de Covid-19

În Constanța, de la începutul pandemiei au fost confirmate 352 de persoane infectate cu Covid-19. Dintre acestea, 313 bolnavi s-au vindecat, iar 19 persoane au pierdut lupta cu viața, mai scrie sursa citată.

Ultimele știri