Antena Căutare

Taberele de schi au fost luate cu asalt de copii

Vacanta de iarna este mult mai distractiva daca o petreci la munte. S-au convins de asta copiii care si-au petrecut ultima saptamana libera pe partii. Unii au descoperit tainele schiurilor, altii au exersat miscarile pe care le stiau din anii trecuti, iar inainte sa plece acasa, au demonstrat ce pot sa faca pe partie.

Taberele de schi au fost alegerea pe care au facut-o mii de copii in aceasta saptamana. Dupa ce au petrecut sarbatarile cu familia au vrut sa fie pe partie cu schiori de varsta lor.

“I-am impartit pe mai multe niveluri. Nivelul 0, cei care nu au pus deloc schiul in picioare pana anul acesta si tot asa pana la nivelul 4, deci am fost cate doi instructori pe fiecare nivel”, a precizat organizatorul taberei.

In fiecare zi, dupa o scurta incalzire, copiii au ocupat partiile Pentru multi dintre ei nu a fost prima data cand au incaltat claparii intr-o tabara de schi.

Inainte sa porneasca spre casa, copiii au aratat ce au invatat in ultima saptamana.

Astazi, copiii vor pune claparii in cui si vor deschide rucsacul, caci maine se intorc la scoala.

Astazi, un roman ar putea deveni milionar: Premiul la Loto 6/49 este de 1,7 milioane de euro... Cativa liceeni au dat dovada de ingeniozitate la concursul Odissey of the Mind...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x