Antena Căutare

Un talhar din Timisoara, oprit cu focuri de arma de oamenii legii

Politistii din Timisoara au tras trei gloante ca sa-l opreasca pe un barbat care a atacat doua femei. Agresorul, un refugiat de origine tunisiana, nu a reusit sa ia nimic de la prima victima, dar pe a doua a lasat-o fara geanta si fara un lantisor de aur.

“A trecut din drumul mare la mine pe trotuar, mi-a luat capul sub brat si mi-a bagat mana in san. I-am spus ca nu am aur, nu am bani, nu am nimic si l-am muscat de mana si am inceput sa tip”, povesteste prima femeie pe care a incercat sa o jefuiasca.

Doar asa a reusit sa scape din mainile talharului. In loc sa fuga, agresorul a atacat o alta femeie cativa metri mai incolo.

“Am vazut ca ceva nu este in ordine, am vrut sa ma intorc inapoi ca mi s-a facut teama si in momentul ala mi-a pus mana in piept, eu m-am ferit si el mi-a smuls lantul, mi-a smuls geanta si a plecat”, spune timisoreanca jefuita.

Din nefericire pentru talhar, intre timp, prima victima a pornit pe urmele sale cu un echipaj de politie si nu i-a luat mult sa-l gasesca. Gloantele trase in aer l-au facut pe talhar sa se opreasca. Barbatul a fost incatusat si dus la audieri.

La sectia de politie, suspectul a inceput sa se poarte ciudat, asa ca politistii au chemat un echipaj de ambulanta. Cetateanul tunisian a refuzat ajutorul medicilor.
Acesta este cercetat penal pentru talharie si tentativa de talharie.

O manastire de maici din Maramures a fost facuta scrum. Flacarile au fost stinse dupa trei ore... Aproape 1.500 de monede de argint, descoperite pe un camp din Dolj...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x