Antena Căutare

Tânăr de 20 de ani, prins în flagrant, în timp oferea 200 de euro unui examinator pentru a obține permisul auto 

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, care urma să susțină proba practică pentru obținerea permisului auto, a fost prins în flagrant în timp ce oferea 200 de euro unui examinator, pentru a-l declara admis. 

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, care urma să susțină proba practică pentru obținerea permisului auto, a fost prins în flagrant în timp ce oferea 200 de euro unui examinator, pentru a-l declara admis.

Incidentul a avut loc vineri, 9 august, iar tânărul de 20 de ani va fi cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită.

Conform ziaruldeiasi.ro, incidentul a avut loc în Iași, iar tânărul a fost prins chiar în timp ce a pus în dosarul prezentat pentru permis 200 de euro.

”În data de 9 august 2019, un agentul şef principal de poliţie din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Iaşi a sesizat telefonic lucrătorii din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Iaşi cu privire la faptul că, fiind desemnat în cursul zile să participe la examinarea candidaţilor programaţi în vederea susţinerii probei practice pentru obţinerea permisul de conducere, unul din candidaţi i-a oferit suma de 200 Euro, odată cu înscrisurile prezentate pentru examinare, înţelegând prin aceasta că banii sunt oferiţi în scopul facilitării promovării examenului practic”, a transmis, luni, Direcţia Generală Anticorupţie.

Prahova: Cinci răniţi, într-un accident produs pe DN 1... A început să tragă focuri de armă de pe balcon. Bărbatul s-a certat cu partenera de viață, o româncă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x