Antena Căutare

Tânărul decapitat de tren în Arad era live pe Facebook în momentul impactului: "l-am văzut când s-a pus pe burtă și și-a pus capul pe șină"

La 25 de ani a decis să-și încheie socotelile cu viața în cel mai tulburător mod cu putință, decapitat de tren. Tânărul, bine îmbrăcat și cu căști în urechi, spun martorii, era live pe Facebook în momentul în care trenul l-a strivit. . A fost găsit cu căștile în urechi și telefonul mobil pus pe o piatră cu camera îndreptată spre el. Mecanicul locomotivei spune că l-a văzut cum s-a pus pe burtă și și-a pus capul pe șină. 

La 25 de ani a decis să-și încheie socotelile cu viața în cel mai tulburător mod cu putință, decapitat de tren. Tânărul, bine îmbrăcat și cu căști în urechi, spun martorii, era live pe Facebook în momentul în care trenul l-a strivit. . A fost găsit cu căștile în urechi și telefonul mobil pus pe o piatră cu camera îndreptată spre el. Mecanicul locomotivei spune că l-a văzut cum s-a pus pe burtă și și-a pus capul pe șină.

În momentul impactului cu trenul, tânărul avea căşti în urechi şi telefonul pe modul de filmare sau transmitere live, scrie publicația locala aradon.ro, care citează martorii accidentului.

Tânărul a fost cel care a sunat la 112, înainte de a se sinucide, mai scrie sursa citată. A fost găsit cu căștile în urechi și telefonul mobil pus pe o piatră cu camera îndreptată spre el. Se spune că mecanicul l-a văzut când s-a pus pe burtă și și-a pus capul pe șină, a frânat, a pornit sirena, dar era prea aproape să îl mai evite.

Circulaţia feroviară a fost întreruptă temporar luni după-amiaza, în intervalul orar 13:42 - 15:00, între staţiile Arad şi Aradu Nou, din cauza unui suicid, informează CFR SA.

"O persoană s-a aşezat pe calea ferată înaintea trenului R 2604. Procedurile în astfel de cazuri implică oprirea circulaţiei pentru a se facilita accesul reprezentanţilor Procuraturii", precizează sursa citată.

Urmare acestui accident, 6 trenuri de călători au staţionat temporar, până la finalizarea măsurătorilor şi procedurilor desfăşurate de organele abilitate pentru astfel de situaţii, în gările adiacente intervalului menţionat. Cele 6 trenuri ( 16174, R 3115, IR 1766, 16173, R 2606 şi R 2604) vor ajunge la destinaţie cu întârzieri cuprinse între 30 şi 100 de minute, precizează CFR SA.

Mecanicul trenului R 2604, implicat în accident, nu a putut continua călătoria, acesta solicitând mecanic de schimb.

Cele mai bune rezultate la Bacalaureat 2019, în Cluj, Iaşi şi Bacău. Cele mai slabe, în Ilfov. Mii de elevi au depus con... Elena Udrea, primele declarații după ce s-a întors în țară: ”Am renunțat de bunăvoie la statutul de refugiat din Costa R...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x