Live acumFilm: Insurgent
Prime Time 20:00Film: Maleficent

Tânăr din Iași, filmat în timp ce amenință angajații unui supermarket: ”Am corona. Vă dau la toți, că sunt șmecher, am de unde!”

Peste 1.800 de persoane au fost infectate cu noul coronavirus, iar 43 au murit, în România, însă sunt tineri care nu conștientizează pericolul care îi pândește. Iar dovadă în acest sens este un videoclip apărut astăzi pe internet.

Tânăr din Iași, filmat în timp ce amenință angajații unui supermarket: ”Am corona. Vă dau la toți, că sunt șmecher, am de unde!”

În imaginile făcute publice se poate vedea cum un tânăr care își spune ”șmecherul Iașiului” apare amenințându-i pe clienții unui hipermarket că-i infectează cu noul coronavirus.

”Am corona. vă dau la toată lumea, pentru că am de unde.”, poate fi auzit tânărul în imagini.

Raed Arafat anunță un nou bilanț. Numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 1815. Sunt 43 de morți

Ba mai mult, deși angajații au încercat să-i explice că este interzis să filmeze în incinta unității, el nu s-a oprit. Ba mai mult, a continuat să ”arunce” cu amenințări: ”Vreți corona? Am de unde să vă dau corona! Să moară copiii mei că am de unde să vă dau”, mai spune tânărul pe filmări.

Bogdan Despescu: Aproximativ 270.000 de persoane au fost verificate, după ce au intrat în România, toţi fiind incluşi în procedura de verificare

Coronavirus în România, cifre oficiale

1.815 cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost înregistrate la ora 20.00 în România, a anunțat secretarul de stat Raed Arafat. 206 români au fost declarați vindecați, iar 52 sunt internați în secţiile de terapie intensivă. Amenzile pentru cei care nu respectă izolarea devin tot mai mari.

Recomandari