Antena Căutare

George avea 21 de ani și a murit la o săptămână după ce a aflat că are cancer. Cei dragi îl plâng fără oprire!

"Cancerul a lucrat pe tăcute, fără ca el să aibă habar. Când medicii i-au spus că este bolnav George a fost sigur că se face bine", este declarația plină de durere a prietenului unui tânăr de doar 21 de ani, din județul Buzău, care a murit la scurt timp după ce a fost diagnosticat cu boala nemiloasă. Nu avusese niciun simptom până atunci, iar din ziua în care i s-a făcut rău și a ajuns la spital și ziua înmormântării n-a fost decât o săptămână.

"Cancerul a lucrat pe tăcute, fără ca el să aibă habar. Când medicii i-au spus că este bolnav George a fost sigur că se face bine", este declarația plină de durere a prietenului unui tânăr de doar 21 de ani, din județul Buzău, care a murit la scurt timp după ce a fost diagnosticat cu boala nemiloasă. Nu avusese niciun simptom până atunci, iar din ziua în care i s-a făcut rău și a ajuns la spital și ziua înmormântării n-a fost decât o săptămână.

Tânărul locuia în satul Pietrosu, comuna Costești și era cunoscut drept un artist local, căci iubea să cânte la orgă. În buletin se numea Alexandru Ivan, dar toți îl știau drept George sau "Crocodilul", așa cum îl porecleau prietenii.

Cânta la orgă și obișnuia să meargă la petreceri sau la nunți, iar talentul său începuse să fie cunoscut în comunitatea locală. Niciun semn nu arăta că George ar suferi de o boală necruțățoare. A ajuns la spital pentru că i s-a făcut rău, iar medicii l-au trimis la București, unde a primit diagnosticul: cancer la ficat. După șapte zile a murit. Cu zâmbetul pe buze, spun cei dragi.

„S-a curățat în doar o săptămână de când a început să se simtă rău. A mers la control la Buzău, iar de aici a fost trimis la București. Cancer la ficat, cu metastaze la pancreas și plămâni. Cancerul a lucrat pe tăcute, fără ca el să aibă habar. A murit împăcat cu el însuși. Prietenii care l-au sunat ori vizitat la spital când au aflat că are cancer au rămas surprinși să-l găsească la fel. Vesel, glumeț, zâmbitor”, a declarat, pentru publicația locală buzoienii.ro, un prieten bun al tânărului.

Momente de panică la o școală din România! Un elev a căzut pe geam... 1 Aprilie la Păcălești. Cum arată localitatea din România în care se spune că s-ar fi născut Păcală!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x