Căutare Live

Un tânăr, lovit intenționat cu mașina pe trecerea de pietoni – VIDEO

Un tânăr a fost lovit intenţionat cu maşina pe o trecere de pietoni din Sectorul 4 al Capitalei, deoarece ar fi traversat prea încet. Momentul a fost surprins în imagini video, iar șoferul este cercetat pentru tentativă de omor.

Un tânăr a fost lovit intenţionat cu maşina pe o trecere de pietoni din Sectorul 4 al Capitalei, deoarece ar fi traversat prea încet. Momentula fost surprins în imagini video, iar șoferul este cercetat pentru tentativă de omor.

Într-o filmare realizată de un martor, care a publicat-o pe platforma de socializare Facebook, se observă cum un tânăr care traversa strada pe trecerea de pietoni, în zona străzii Principatele Unite din Sectorul 4, se afla în faţa unei maşini oprite şi părea că discută cu şoferul. Acesta l-ar fi înjurat pe tânăr pentru că traversa prea încet, iar băiatul a încercat să îi explice că se află pe trecerea de petoni. După câteva momente, însă, şoferul a accelerat şi l-a împins pe tânăr pe o distanță de câţiva metri. Martorii au strigat la şofer să se oprească, iar apoi bărbatul a coborât din maşină şi s-a certat cu cei care au asistat la întreaga scenă.

Potrivit Poliţiei Capitalei, tânărul în vârstă de 17 ani a depus plângere împotriva şoferului la Secţia 14 Poliţie, iar dosarul a fost preluat de Parchetul Tribunalului Bucureşti şi Serviciul Omoruri. Bărbatul este cercetat pentru tentativă de omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

ZILE LBERE! Nu bine ne-am întors de la mare, munte și străinătate, că ...urmează cea mai mare vacanță, pregătită de Guve... Lovitură pentru românii din Spania! Ce se întâmplă în zilele următoare...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri