Antena Căutare

Tânăra de 20 de ani lovită cu bestialitate în scara unui bloc din Alba Iulia face mărturisiri şocante: „Greșeala mea, recunosc și știu că o fac”

Tânăra de 20 de ani lovită cu bestialitate în scara unui bloc din Alba Iulia face mărturisiri şocante. Fata povesteşte că nici în faţa imaginilor surprinse de camerele de supraveghere nu şi-a amintit ce s-a întâmplat. Iar pe agresorul ei nu l-a observat nicio secundă.

Tânăra de 20 de ani lovită cu bestialitate în scara unui bloc din Alba Iulia face mărturisiri şocante. Fata povesteşte că nici în faţa imaginilor surprinse de camerele de supraveghere nu şi-a amintit ce s-a întâmplat. Totuşi, crede că i-a atras atenţia tâlharului pentru că mergea cu telefonul şi portofelul în mână.​

„Aveam impresia că nu e vorba despre mine! Sunt imagini șocante! Oricine le vede e de aceeași părere. Am avut noroc”, spune Denisa Sava, victima atacului din Alba Iulia.

La cinci zile de la atacul de o violenţă extremă, tânăra atacată în scara blocului tot nu îşi aminteşte ce s-a întâmplat. Deşi a ajuns acasă pe propriile picioare, nu îşi explică cum a reuşit să ceară ajutor.

Denisa Sava a fost externată din spital, dar încă resimte lovitura brutală din faţa liftului. Voia să îşi viziteze prietena când agresorul, un infractor periculos abia eliberat din închisoare, a atacat-o. O urmărise, dar studenta spune că nu l-a observat nicio clipă. Abia după ce a văzut imaginile, şi-a amintit unde a greşit.

„Greșeala mea, recunosc și știu că o fac, tot timpul umblu cu telefonul și portofelul în mână!”

Angajați fericiți de sărbători! Ce le oferă angajatorii anul acesta celor mai mulși dintre angajați... Se modifică legea educației! Elevii vor face mai puține ore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x