Antena Căutare

Răsturnare de situație în cazul adolescentei lovite cu biciul de iubit. Tânăra însărcinată a sărit în apărarea lui: ”A fost o glumă!”

Apar noi detalii în cazul adolescentei în vârstă de 15 ani, care a fost lovită cu biciul de partenerul ei. Deși Poliția a intervenit imediat și l-au reținut pe agresor, tânăra însărcinată a sărit în apărarea partenerului ei spunând că totul a fost o glumă. 

Răsturnare de situație în cazul adolescentei lovite cu biciul de iubit. Tânăra însărcinată a sărit în apărarea lui: ”A fost o glumă!”
Răsturnare de situație în cazul adolescentei lovite cu biciul de iubit. Tânăra însărcinată a sărit în apărarea lui: ”A fost o glumă!”

Tânărul de 19 ani, din Horodnic de Sus, județul Suceava, filmat când își lovește cu biciul iubita în vârstă de 15 ani, însărcinată, a fost reținut, sâmbătă, și acuzat de violență în familie și act sexual cu un minor, chiar dacă fata și mama ei au negat incidentul și au declarat că totul a fost o glumă.

„Urmare a activităților desfășurate în cursul acestei zile în speța privind minora de 15 ani însărcinată care a fost agresata de concubinul de 19 ani, în ciuda încercărilor acesteia și a mamei sale de a-l exonera de răspundere pe agresor, la ora 21:00 (sâmbătă – n.r.) polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului pentru violență în familie și act sexual cu un minor”, au transmis reprezentanții Poliției Suceava, potrivit Mediafax.

Polițiștii și procurorii vor cere arestarea preventivă a tânărului.

Ei (victima și agresorul - n.r.) susțin că filmarea ar fi din data de 15 ianuarie 2020, că ar fi fost făcută în joacă și că este o răzbunare a fostului concubin al mamei minorei”, a spus Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Suceava.

Polițiștii au contactat și reprezentanții Direcției Generale pentru Asistență Socială și Protecția Copilului pentru a demara o anchetă socială.

Nici fata şi nici mama, care locuiesc în casa agresorului, nu au vrut să depună plângere împotriva acestuia.

Direcţia pentru Protecţia Copilului a anunţat, de asemenea, că luni va trimite o echipă de asistenţi sociali în localitate în încercarea de a o convinge pe fată să se mute într-un centru de asistenţă maternală.


Numărul deceselor provocate de coronavirus a ajuns la 1,669 / 356 de cazuri de îmbolnăvire la bordul navei de croazieră ... Un nou caz de suspiciune de coronavirus. Un pacient suspect de infectare cu virusul din China a fost plasat în carantină...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x