Tânără dată dispărută în Vaslui. A plecat de acasă pe 1 august și nu s-a mai întors

O tânără de 21 de ani din municipiul Vaslui a fost dată dispărută, luni, după ce a plecat de acasă în 1 august şi nu s-a mai întors până în prezent, anunţă Poliţia Judeţeană Vaslui.

Poliţia Judeţeană Vaslui a anunţat că a fost sesizată, luni, despre faptul că Georgiana Leuştean, în vârstă de 21 de ani, din municipiul Vaslui, a plecat în mod voluntar de la domiciliu în 1 august şi nu a mai revenit până în prezent.

Ea are aproximativ 1,50 metri înălţime, 55-60 de kilograme, păr blond, tuns scurt, ochi albaştri. Ca semn particular, pe încheietura mâinii stângi are un tatuaj, ce reprezintă cheia sol.

La data dispariţiei era îmbrăcată cu o costumaţie sportivă de culoare neagră şi era încălţată cu adidaşi de culoare albă.

Persoanele care au văzut-o sau au informaţii despre ea sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la 112.

Sursa : news.ro

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri