Tânără de 17 ani, moartă într-un accident rutier teribil! Colegii ei sunt devastați: ”A fost un copil bun, dar viața i s-a oprit aici!”

 

O adolescentă în vârstă de 17 ani, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național ”Ecaterina Teodoroiu” s-a stins din viață duminică, în urma unui accident rutier. Mașina în care se afla tânăra era condusă de un băiat de 19 ani, care luase permisul auto în urmă cu o săptămână. 

În urma accidentului rutier, tânăra a fost transferată la un spital din București, însă medicii nu au putut să-i salveze viața, din cauza numeroaselor leziuni pe care le avea la coloană și la cap. 

La scurt timp după trecerea ei în neființă, colegii s-au arătat șocați de moartea ei. Ba mai mult, în banca în care stătea ea, au făcut un mic altar în memoria ei. 

”E un moment greu . Copiii sunt la şcoală şi plâng, dar nu putem face nimic. Cristina a fost copil cuminte, care învăţa bine. Era un copil plin de viaţă, iubit de toată lumea. Din păcate, viaţa i s-a oprit aici. Se pregătea pentru Facultatea de Medicină. Pe primul semestru nu avea nicio absenţă“, a declarat dirigitele ei.

Şoferul vinovat de producerea accidentului este un tânăr de 19 ani, care obţinuse permisul de conducere în urmă cu doar o lună. În maşină se mai aflau alţi doi tineri de 18 şi 19 ani. „Un tânăr, de 19 ani, din Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un cap de pod şi o ţeavă de gaze.”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj, potrivit Adevărul. 

Cristina mai are un frate care este student în Bucureşti. Mama ei lucrează la Primăria Borăscu, iar tatăl este inginer. 
 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI