Antena Căutare

Tânără de 19 ani, bătută și răpită în plină stradă, în Sibiu, de un drogat! Cum a reușit fata să scape de atacator

O tânără de 19 ani a fost atacată de un bărbat, în plină stradă, în Sibiu. După ce a lovit-o de câteva ori, agresorul a împins-o într-o mașină și a demarat în trombă. Înainte să fie forțată să urce în autoturism, victima a reușit să-i trimită un mesaj tatăl ei.

O tânără de 19 ani a fost atacată de un bărbat, în plină stradă, în Sibiu. După ce a lovit-o de câteva ori, agresorul a împins-o într-o mașină și a demarat în trombă. Înainte să fie forțată să urce în autoturism, victima a reușit să-i trimită un mesaj tatăl ei.

Misiune de salvare contracronometru în Sibiu. Un bărbat în vârstă de 26 de ani a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal. Polițiștii sibieni au reușit depistarea și reținerea lui la scurt timp după primirea unui apel la 112, prin care un tată anunța că fiica lui fusese răpită de fostul iubit.

Potrivit polițiștilor, agresorul s-ar fi aflat sub influența amfetaminelor în momentul săvârșirii infracțiunii.

Potrivit poliţiştior, un sibian a sesizat prin SNUAU 112 faptul că fiica sa de 19 ani ar fi fost forțată de fostul concubin să intre în mașina acestuia, plecând împreună într-o direcție necunoscută. La fața locului s-a deplasat imediat o echipă operativă care, în urma primelor verificări efectuate, a stabilit faptul că, în momentul în care tânăra ieșea dintr-un magazin din municipiul Sibiu, bărbatul ar fi luat-o cu forța și ar fi introdus-o în mașina sa. În același timp au fost declanşate procedurile specifice în cazurile lipsirilor de libertate în mod ilegal, alarmarea efectivelor, informări, comunicări şi schimburi de date, darea în consemn a autoturismului, inclusiv în atenția județelor limitrofe.

I-A DAT DRUMUL, DE TEAMA POLIȚIEI

Tânăra a povestit că, în momentul în care și-a dat seama că a apucat să îi spună tatălui ei că fusese răpită și că polițiștii erau pe urmele lor, fostul ei iubit a oprit mașina și i-a permis să coboare.

Bărbatul, în vârstă de 26 de ani, domiciliat în Șelimbăr, a fost condus la sediul Poliției Municipiului Sibiu în vederea continuării cercetărilor. Totodată, s-a dispus testarea cu aparatul drugtest, fiind înregistrat rezultat pozitiv la amfetamină, scrie oradesibiu.ro.

NU ESTE PRIMA OARĂ CÂND BĂRBATUL ÎȘI ATACĂ FOSTA IUBITĂ

În urma cercetărilor, polițiștii au aflat că bărbatul este cercetat penal într-un dosar privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și furt calificat. În data de 1 octombrie, și-a urmărit fosta iubită în trafic și a obligat-o să oprească mașina pentru a purta o conversație.

A profitat de geamul portierei din dreapta față lăsat întredeschis pentru a-i lua telefonul pe care l-a aruncat în stradă sub o mașină. În momentul în care tânăra a coborât pentru a și-l recupera a lovit-o cu palma peste față și peste mâna în care ținea telefonul.

Galaţi: Un bărbat care a anunţat la 112 dispariţia fiicei sale a fost amendat de poliţişti; fata a fost găsită în toalet... De 21 de ani ne încântă cu melodiile lor. Ce surprize ne pregătesc băieții de la Bere Gratis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x