Antena Căutare

Tânără de 25 de ani, răpită și sechestrată în Timiș, pentru o căsătorie! Părinții disperați i-au alertat pe polițiști de urgență

O tânără în vârstă de 25 de ani, din Alba, a fost răpită și sechestrată în Timiș, pentru o eventuală căsătorie. 

O tânără în vârstă de 25 de ani, din Alba, a fost răpită și sechestrată în Timiș, pentru o eventuală căsătorie.

Părinții fetei i-a alertat pe polițiști, aceștia povestind că fata a fost dusă, împotriva ei, pentru o eventuală căsătorie, în județul Timiș. Ba mai mult, persoanele care au răpit-o și sechestrat-o i-au luat și telefonul ca să nu poată să ia legătura cu familia.

În urma investigațiilor, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au luat măsura reţinerii faţă de patru persoane, două femei şi doi bărbaţi, cu vârste cuprinse între 27 şi 77 de ani, toţi din Făget, judeţul Timiş, care sunt cercetate pentru complicitate la lipsire de libertate în mod ilegal, a cărei victimă ar fi fost o tânără de 25 de ani, din Sântimbru, judeţul Alba.

″În fapt, în seara zilei de 27 august, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către părinţii unei tinere de 25 de ani, din comuna Sântimbru, cu privire la faptul că, în dimineaţa aceleiaşi zile, fiica lor s-a întâlnit cu un tânăr, cu care anterior ar fi avut discuţii legate de o posibilă căsătorie şi, împotriva voinţei ei, ar fi fost dusă de acesta, cu un autoturism, în judeţul Timiş. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul, în vârstă de 29 de ani, i-ar fi propus tinerei să iasă într-un local public, pentru a servi masa şi, împotriva voinţei sale, ar fi dus-o în Recaş, judeţul Timiş, la o locuinţă a părinţilor săi. Se pare că tânărul s-ar fi manifestat violent şi i-ar fi luat telefonul fetei, împiedicând-o să ia legătura cu familia”, se arată în comunicatul dat publicităţii de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

Acum, tânăra s-a întors la familia ei, iar patru persoane vizate de anchetă au fost reținute pentru o perioadă de 24 de ore.

Tragedie în Mamaia, vineri după-amiază! Doi frați s-au înecat! Paramedicii n-au mai putut face nimic pentru ei... Alexandru Cumpănașu a vorbit cu Klaus Iohannis! Legătura dintre această discuție și decizia de a candida la alegerile pr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x