Antena Căutare

Tânără din Alba-Iulia, găsită de părinți în comă, în casa unui bărbat. Părinții fetei, acuzații grave!

O tânără din Alba-Iulia a fost salvată, în ultima clipă, de prinții ei. A fost găsită în comă, în casa unui bărbat din Teiuș. Familia vorbește despre chinurile cumplite la care a fost supusă.

Tânără din Alba-Iulia, găsită de părinți în comă, în casa unui bărbat. Părinții fetei, acuzații grave!
Ilustrație

Îngrijorați că fiica lor nu mai dăduse niciun semn de viață și nici nu răpundea la mesajele sau apelurile lor, părinții tinerei au cerut ajutorul polițiștior din Alba. Așa au reușit să o găsească și să o salveze.

Potrivit alba24.ro, tânăra din Alba Iulia a plecat din Polonia, unde stătea cu familia, şi a ajuns în Teiuş pentru a locui alături de bărbatul respectiv. Părinții spun că fata lor a fost supusă unor abuzuri repretate, fizice şi psihice, din partea bărbatului, în a cărei locuinţă a fost găsită.

Într-o stare de sănătate gravă, aproape moartă, a fost transportată de urgență la Spitalul din Alba Iulia. Potrivit reprezentanţilor IPJ Alba, starea de sănătate a fetei s-a îmbunătăţit şi poliţiştii aşteaptă să discute cu ea. Mai mult, poliţiştii au mai declarat că ancheta este tratată cu maximă seriozitate. Aceştia aşteaptă raportul medicilor pentru a vedea dacă fata a fost supusă unor rele tratamente sau fapte de violenţă.

Poliţiştii au deschis un dosar penal, în rem, pentru lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate.

Veste Bombă! Școlile ar putea rămâne închise săptămâna viitoare... Care a fost cea mai mare pensie în 2019. Câți bani a luat un pensionar român într-o singură lună...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x