Antena Căutare

Tânără din Ialomiţa, aflată în carantină, confirmată cu coronavirus

O tânără de 28 de ani din Ialomiţa care era în centrul de carantină de la Amara a fost confirmată cu coronavirus, potrivit autorităţilor locale.

Potrivit autorităţilor din Ialomiţa, tânăra de 28 de ani a ajuns în 13 martie în Centrul de carantină deschis în staţiunea Amara. La sosire, tânara a fost testată pentru coronavirus.

Rezultatul a sosit duminică seara şi a fost pozitiv. Ea a fost preluată cu izoleta şi transportată la Institutul Naţional de Boli Infecţioase "Matei Balş" din Bucureşti.

Tânăra nu era singură în cameră, ci cu încă o femeie, aceasta fiind mutată într-o altă cameră, iar încăperea a fost dezinfectată.

În momentul de faţă în Centrul de carantină de la Amara se află 30 de persoane. De asemenea, alţi 100 de ialomiţeni sunt izolaţi la domiciliu.

Sursa : news.ro

Breaking News! Școlile rămân închise până după Paște... Anisie: Şcolile vor rămâne închise în perioada de stare de urgenţă / Până după Paşte şcolile sunt închise...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x