Antena Căutare

O tânără însărcinată a fost preluată de o autospecială SMURD. Pe drumul spre spital au început contracțiile. Pompierii au devenit eroi!

Trei pompieri din Arad s-au văzut în situaţia inedită de a fi moaşe de ocazie! Nu, nu tot din cauza lipsei de personal în sistemul sanitar.

Trei pompieri din Arad s-au văzut în situaţia inedită de a fi moaşe de ocazie! Nu, nu tot din cauza lipsei de personal în sistemul sanitar. Militarii au fost chemaţi, după miezul nopţii, să preia o tânără însărcinată şi să o ducă în mare viteză la spital.

Numai că bebeluşul şi-a făcut alte planuri şi a decis să vină pe lume în autospeciala SMURD. Pompierii n-au avut ce face, aşa că şi-au sunat colegii din dispecerat pentru indicaţii. Şi, sfătuiţi prin telefon, au reuşit să aducă pe lume un băieţel.

Ulterior, mama şi copilul au fost preluaţi de o ambulanţă şi duşi la spitalul din Arad.

Accident cumplit! Cinci mașini s-au ciocnit violent la Brăila! Fumul gros a acoperit totul (Foto)... Lovitură grea pentru 1200 de elevi din România. Părinții văd notele elevilor online și primesc sms când copiii lipsesc d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x