Antena Căutare

Informații de ultimă oră despre elevul din Vaslui care și-a înjunghiat cu sânge rece trei colegi de liceu: "Băiatul ăsta a făcut multe probleme, a primit și ordin de restricție"

Informații de ultimă oră despre elevul din Vaslui care și-a înjunghiat cu sânge rece trei colegi de liceu: "Nu e prima dată când se întâmplă lucruri urâte acolo, cu droguri, cuțite, conflicte. A primit și ordin de restricție de la Protecția Copilului"

Adevărul tragic despre elevul din Vaslui care și-a înjunghiat fără milă trei colegi de liceu, lăsându-i părbușiți într-o baltă de sânge: "La un moment dat, bătea copiii și a primit și un ordin de restricție de la Protecția Copilului."

Elevul-cuţitar care şi-a înjunghiat trei colegi de şcoală în plină stradă, la Vaslui, a fost reţinut pentru 24 de ore.

Trei elevi de clasa a noua au fost atacați cu un cuțit de băiatul de 17 ani, chiar pe o trecere de pietoni din oraș. Ca să scape de agresor, copiii au luat-o la fugă, dar nu au ajuns prea departe, prăbușindu-se într-o baltă de sânge.

Părinții victimelor spun că ghiozdanele pe care le aveau în spate le-au salvat viața, atenuând loviturile de cuțit.

I-am văzut plini de sânge. Le-am zis să stea pe loc, că o să vină salvarea”, a povestit un martor al cumplitului atac. După câteva ore de la incident, atacatorul s-a predat autorităților.

Se pare că agresorul Andrei Valentin T. provine dintr-o familie înstărită din localitate și nu este prima oară când recurge la acte de violențe grave.
Potrivit informațiilor venite de la Protecția Copilului, se pare că în anii de școală, acest băiat își bătea colegii, motiv pentru care a primit ordin de restricție.

Viceprimarul Vasluiului, Dragoș Cazacu a declarat că „Băieții, cei trei, erau plini de sânge peste tot. Erau foarte speriați, niciunul nu plângea, cred că nu realizaseră ce li s-a întâmplat, stăteau pe o bordură de beton”.

După tragedie, cei trei băieți, cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, au fost transportați la spital. Îngroziți de cele întâmplate, părinții adolescenților au ajuns de urgență, neștiind de la ce s-a produs această nenorocire: „Azi dimineață am venit din Anglia și iată acum unde este copilul meu. Nu-l mai las să se ducă la acest liceu! Nu e prima dată când se întâmplă lucruri urâte acolo, cu droguri, cuțite, conflicte. Este inadmisibil cum au permis cei de la liceul în care era copilul meu să se ajungă la astfel de situații”, a spus mama unuia dintre adolescenții agresați.

Primarul comunei care deși îl cunoaște Andrei Valentin T. ca un elev agresiv, acesta a fost șocat să afle despre acest teribil accident: "„Șunt șocat! Eram la spital, când au ajuns băieții aceia, plini de sânge. N-am știut că autor este băiatul ăsta, care a făcut multe probleme, cât timp a fost la școala generală. La un moment dat, bătea copiii și a primit și un ordin de restricție de la Protecția Copilului. Păcat, o familie înstărită, oameni serioși, dar iată ce s-a ales de acest tânăr", potrivit vremeanoua.ro

Tânărul de 17 ani a fost acuzat de tentativă de omor şi riscă până la 18 ani închisoare!

Credit foto: romaniatv.net

Târgul ASE Job Internship Fair. Mii de locuri de muncă pentru studenți. Care sunt cele mai căutate domenii... Rata de ocupare a populaţiei a crescut anul trecut la 69,9%, dar a rămas sub ţinta naţională pentru 2020...
Zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Acești trei nativi se...
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023. Berbecii trebuie să fie atenți la bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți pe plan financiar...
Parteneri
Cel mai bun smoothie antiinflamator. Nutriționiștii îl recomandă pentru micul dejun
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x