Antena Căutare

Șocant! Ce posta tânărul din Ploiești, care și-a bătut iubita, pe pagina de Facebook: "Te voi iubi mereu"

Tânăra bătută fără milă de iubitul din Ploiești a scăpat de sub chinul la care acesta a supus-o vreme de luni bune. Fata a fost tăiată cu cuțitul, i s-au spart sticle și pahare și cap, a fost silită să-i pupe mâinile și picioarele agresorului, totul în timp ce acesta își filma ororile și le posta pe pagina sa de Facebook.

Tânăra bătută fără milă de iubitul din Ploiești a scăpat de sub chinul la care acesta a supus-o vreme de luni bune. Fata a fost tăiată cu cuțitul, i s-au spart sticle și pahare și cap, a fost silită să-i pupe mâinile și picioarele agresorului, totul în timp ce acesta își filma ororile și le posta pe pagina sa de Facebook.

Tot pe acea pagină, tânărul din Ploiești care a fost reținut pentru 30 de zile, posta dedicații și declarații de dragoste pentru iubita pe care a schingiuit-o. Postarea conține o poză cu ea, făcută fotografie de profil, un link cu o melodie pe care i-o dedică, dar și o declarație de dragoste: "Te voi iubi mereu!", scria acesta pe internet.

Șocant! Ce posta tânărul din Ploiești, care și-a bătut iubita, pe pagina de Facebook: "Te voi iubi mereu"

(*Imaginea postată de bărbat, alături de declarația de dragoste)

Declarații șocante ale tinerei care a fost bătută de iubit

„Avem împreună un an de zile, dar certurile şi bătăile au început de două luni. Acum m-a ameninţat cu cuţitul la gât, m-a tăiat la mână, mi-a spart pahare în cap, m-a băgat în cadă. M-a pus să îi pup mâinile”, a declarat fata cu ochii în lacrimi, potrivit observator.tv.

Scandalurile porneau de la lipsa de droguri, iar fata a recunoscut că în repetate rânduri a fost pusă să se prostitueze pentru a face rost de bani.

Șocant! Ce posta tânărul din Ploiești, care și-a bătut iubita, pe pagina de Facebook: "Te voi iubi mereu"

„Ultima oară m-a lovit de la sevraj. Nu avea nici prenadez, nicio ţigară în casă şi a început să mă bată. Că el nu are ce să consume, că el nu are nimic şi toţi nervii i-au picat pe mine”, a precizat ea.

UPDATE! Rezultate Loto 6 din 49, Loto 5 din 40, Joker, Noroc. Numere câștigătoare 2 decembrie 2018... Imaginile pe care le afișa tânăra bătută de iubit pe rețelele de socializare! Comentarii uimitoare la pozele cu cei doi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x