Antena Căutare

Tanarul disparut de Valentine's Day a fost gasit mort, in raul Dambovita

Ovidiu, tanarul de 29 de ani disparut de Valentine's Day in Capitala, a fost gasit in urma cu putin timp, fara viata. Asta dupa ce dimineata, un detectiv particular, angajat de familie, a descoperit pe malul Dambovitei cheile si geaca.

La opt zile de la disparitie, detectivul particular angajat de rudele lui Ovidiu a gasit haina si cheile acestuia pe malul Dambovitei. Este indiciul care da nastere celui mai crunt scenariu inchipui de familie. Se gandesc la ce e mai rau.

Intreaga zi, prietenii tanarului, dar si politisti ajutati de un caine de urma, au batut malul Dambovitei de la un capat la altul, incercand sa gaseasca un indiciu, in timp ce scafandrii cautau cadavrul in apa.

Din pacate, scenariul de care se temea toata lumea s-a adeverit. Cu putin inainte sa se lase seara, cand toata lumea era gata sa renunte, scafandrii au adus la suprafata trupul neinsufletit.

Pana acum, nimeni nu stie cum a ajuns tanarul in apa. Anchetatorii iau in calcul o posibila sinucidere, mai ales ca in ultima vreme, era abatut. Lucru care se vede si in imaginile suprinse la o petrecere.

Ultima data, Ovidiu a fost vazut in prezenta unui amic, care, a doua zi, a plecat in Italia.

Pe tarabele din piete au inceput sa apara legumele romanesti... Primul transplant de ficat din Republica Moldova a fost realizat cu succes...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x