Antena Căutare

Tânărul salvator de la metrou, declarații șocante! Ce striga bărbatul care urma să se arunce în fața trenului - VIDEO

Tânărul salvator de la metrou, care a împiedicat un bărbat aflat în stare de ebrietate să se arunce pe șine, sâmbătă, chiar când trenul intra în stație, a făcut dezvăluiri despre incident.

Tânărul salvator de la metrou, care a împiedicat un bărbat aflat în stare de ebrietate să se arunce pe șine, sâmbătă, chiar când trenul intra în stație, a făcut dezvăluiri despre incident.

Într-un interviu pentru Observator.tv, Ștefan Lefter, student la ASE, a povestit că bărbatul pe care l-a salvat a fost dat jos din metrou, deoarece se afla în stare de ebrietate și înjura.

„Era revoltat, a început să înjure toţi angajaţii metroului, sa lovească cu picioarele un stâlp de acolo. Oamenii s-au îndepărtat. El striga la gardieni: «să veniți să mă scoateţi»”, a povestit studentul.

Iniţial, Ştefan şi alţi doi colegi s-au amuzat şi au început să filmeze, dar imediat și-au dat seama că situația scapă de sub control.

„Prima dată am crezut că glumeşte, după l-am văzut ca s-a dus fix pe margine. A fost primul meu instinct, să-l trag. Mi-a fost frică să nu cădem amândoi şi de aceea l-am tras”, a mărturisit Ștefan.

Vorbind despre ce s-a întâmplat, studentul născut în Vrancea, spune că: „E o senzaţie specială, ştii erau 50% şanse, 50 să sară, 50 să nu sară, dar am zis să nu las şansele să îşi facă treaba și să mă implic, să fiu sigur că nu se întâmplă o catastrofă”.

Studentul spune că bărbatul pe care l-a salvat i-a mulțumit și i-a promis că nu va mai încerca niciodată să se sinucidă.

„A zis că nu mai face niciodată asta. Și m-am simțit împăcat că am făcut lucrul acesta”, a mai spus Ștefan Lefter.

Un bărbat a fost la un pas de moarte într-o stație de metrou din București. Aflat în stare de ebrietate, bărbatul a fost filmat legănându-se la pe marginea peronului, sâmbătă, chiar înainte ca trenul să intre în stație. Intervenția studentului l-a salvat. Imaginile video au fost captate în stația de metrou Piața Sudului și publicate pe platforma de socializare Facebook de un internaut.

Sursă video: Antena 3.

Incident șocant lângă fosta cabană a lui Ceauşescu! Un vânător a fost mușcat de cap de un urs... Alertă în Dâmboviţa! Un băieţel de trei ani este dat dispărut. Cine l-ar fi răpit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x