Antena Căutare

Targu Jiu: A pierdut la aparate pensia unui batran si a pretins ca a fost talharita

O femeie din Targu Jiu a pierdut la aparate pensia batranului pe care il ingrijea. Stia ca trebuie sa dea explicatii asa ca a inscenat un atac. S-a lovit singura si a pretins ca a fost talharita. Politistii au prins-o insa repede cu minciuna.

Iar ea a gresit de mai multe ori. Luata la intrebari de politisti, femeia s-a incurcat in propriile declaratii. Iar adevarul a iesit repede la iveala. Practic, cum s-a vazut cu banii in buzunar, femeia nu a rezistat tentatiei si a intrat in primul bar cu jocuri electronice.

Pana dimineata a reusit sa piarda 1100 de lei. Dar a gasit repede o portita de scapare. Cel putin asa spera. Pacienta s-a prezentat cu un traumatism facial, urmare a unei agresiuni. Daca pe medici i-a convins ca este victima unei talharii, cu politistii a fost mai greu.

In timpul interogatoriului politistii si-au dat seama ca e vorba de o inscenare. Femeia a fost neatenta. Nu s-a gandit sa ascunda telefonul pe care il declarase furat. Pentru ca a alertat degeaba politia, femeia s-a ales cu o amenda in valoare de 500 de lei.

VIDEO! Scandal in cel mai mare bazar din Moldova... Constanta: Doi muncitori, sub un mal de pamant. Unul a murit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x