Antena Căutare

Targu Jiu: Intr-o singura saptamana, numarul virozelor respiratorii a crescut de aproape zece ori

S-a dat alarma in Targu Jiu! Intr-o singura saptamana, a crescut numarul virozelor respiratorii de aproape zece ori mai mult! Peste o mie de persoane au ajuns in spital. Si de parca n-ar boala destul de grea, pacientii isi impart acum suferinta cu colegii de pat. Asta pentru ca sunt atat de multi, incat in unele saloane oamenii au ajuns sa stea chiar si cate doi in pat.

Sunt o mie de oameni diagnosticati in ultima saptamana cu viroza respiratorie. Toti in acelasi spital. Dar locurile nu au aparut peste noapte, odata cu cazurile.

Pacientii deja internati stau cate doi in acelasi pat, in timp ce alti oameni care au nevoie de atentie medicala sper ca cineva sa se externeze, pentru a le putea lua locul. E putin probabil insa ca alte locuri sa se elibereze. Din contra. Medicii spun ca numarul bolnavilor ar putea creste in urmatoarele zile.

"Saptamana anterioara am avut 958 de cazuri de viroze respiratorii, dintre care internati au fost 65", spune doctor Elena Pitian, de la Spitalul Judetean Targu Jiu.

Medicii spun ca este vorba de o boala de sezon. Dar tine de fiecare dintre noi sa ne protejam. Nici nu e foarte greu. Trebuie sa ne spalam cat mai des pe maini si sa evitam pe cat putem aglomeratia.

sursa foto: telegraph.rs

Miercurea Ciuc: Un elev isi santaja un coleg de liceu. Pe parcursul a doua luni, a obtinut 4.500 de lei... Pusti de bani gata: Un tanar de 16 ani a condus o masina de lux cu 200 km/h, in localitate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x