Antena Căutare

Targu Jiu: Mama unei eleve de la o clasa pregatitoare, filmata cand fura bani din poseta invatatoarei

Mama unei eleve in clasa pregatitoare la o scoala din Targu Jiu este cercetata dupa ce a fost filmata de conducerea unitatii de invatamant in timp ce fura bani din geanta invatatoarei, dupa ce cadrul didactic s-a plans ca ii dispareau bani din poseta, Politia organizand un flagrant, informeaza Mediafax

Directorul Liceului Teologic din Targu Jiu, Gheorghe Benegui, a declarat ca invatatoarea de la clasa pregatitoare s-a plans ca ii dispareau bani din poseta. Astfel, conducerea scolii a decis sa instaleze o camera de supraveghere chiar deasupra locului in care se afla poseta invatatoarei, mama unei eleve, o femeie de 33 de ani, fiind filmata in timp ce fura bani din poseta cadrului didactic. "Pe imaginile video pe care le avem se vede foarte clar cum mama respectiva vorbeste mai intai cu toti ceilalti elevi, la 7.30 dimineata, cand era inca devreme, ii scoate pentru scurt timp pe hol, iar in clasa ramane doar ea si fetita dumneaei. Culmea este ca fetita pare sa fie pusa la intrare si s-o avertizeze daca vine cineva, iar dumneaei umbla apoi in poseta, ia banii si pleaca linistita", a afirmat directorul liceului.

Gheorghe Benegui a mai spus ca, ulterior, a anuntat Politia si a fost organizat un flagrant, femeia luand si de aceasta data bani din poseta invatatoarei, fara sa stie ca este filmata, dupa care a jurat pe Biblie ca nu este implicata in niciun furt. "Cand am avut certitudinea ca a luat banii am oprit-o si am chemat-o la mine in cabinet ca s-o intreb daca are asupra dumneaei ceva ce nu-i apartine. A negat categoric, iar un politist in civil care era la mine in birou a intrebat-o daca jura pe Biblie. A jurat cu ambele maini, dupa care eu i-am spus ca are in buzunar sase bancnote de cate cinci lei, i-am dat si seria de la fiecare in parte si de abia atunci a recunoscut", a spus directorul liceului.

Conform acestuia, femeia filmata luand bani din poseta invatatoarei a comis opt astfel de furturi de la inceputul anului scolar, unul dintre ele producandu-se chiar acasa la invatatoare. "A mers la doamna acasa pe 1 ianuarie ca s-o colinde si a facut in asa fel incat sa ajunga la poseta. A luat 50 de lei si atunci colega noastra si-a dat seama cam cine ar fi putut sa o fure, iar noi am incercat sa ne organizam in asa fel incat sa avem niste probe inainte de a formula acuzatii", a mentionat directorul liceului din Targu Jiu.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Gorj, George Neagoe, a declarat ca femeia este cercetata in libertate pentru furt calificat.

BIG BROTHER isi face de cap! Tot mai multi romani folosesc camere de supraveghere... Apartamentele vechi din Oradea s-au ieftinit cu doar 20 la suta din 2008, in Bucuresti scaderea este tripla. Vezi AICI c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x