Antena Căutare

Targul auto Vitan, luat la puricat de politisti

Politistii efectueaza controale, duminica, in Targul auto Vitan, a declarat pentru purtatorul de cuvant al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, Cosmin Zamfir. In principal, politistii cauta masini furate, piese contrafacute si marfa fara acte.

Potrivit acestuia, controalele sunt efectuate de Sectiile de Politie 11 si 26, Serviciile de Investigare a Fraudelor Sectorul 3 si 4, Serviciile de Investigatii Criminale Sectoarele 3 si 4, Serviciul Furturi de Autovehicule, Brigada de Politie Rutiera, SPIR, Politia Locala Sectoarele 3 si 4.

Politistii verifica legalitatea societatilor comerciale care isi desfasoara activitatea in Targul Autovit, aspecte privind comertul cu autoturisme si componente auto. De asemenea, oamenii legii urmaresc identificarea autoturismelor furate, a bunurilor provenite din infractiuni, combaterea comertului stradal neautorizat si a altor infractiuni care se comit in targ si in zona adiacenta a acestuia.

Invingatorul Visinel, orfan din 13 frati: batut crunt la casa de copii, azi inspector, actor, om de succes... Bucuresti: Inceput de an scolar printre lucrari de reparatii si igienizare ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x