Antena Căutare

Tarifele de roaming vor fi mai mici de la 1 mai. Prețurile vor scădea considerabil

La sfârșitul lunii aprilie vor scădea tarifele de roaming, indiferent de rețeaua pe care o folosiți

La sfârșitul lunii aprilie vor scădea tarifele de roaming, indiferent de rețeaua pe care o folosiți.

Acest lucru se datorează unui nou set de legi adoptate de Parlamentul European, care va duce interzicerea taxelor de „roaming” atunci când efectuați apeluri sau trimiteți mesaje în interiorul Uniunii Europene. De la sfârșitul lunii aprilie, taxele de roaming, adăugat la prețul plătit în țara de origine nu trebuie să depășească 0,05 euro pe minut pentru apelurile vocale, 0,02 pentru mesajele text și 0,05 pe MB când vine vorba de traficul de date consumat.

După cum vă spuneam în urmă cu ceva vreme, taxele de roaming pentru a suna, trimite mesaje text și a utiliza internetul mobil în altă țară din UE vor fi interzise complet începând cu 15 iunie 2017. Dar dacă operatorii pot să dovedească faptul că nu pot recupera costurile și că acest lucru afectează prețurile interne, autoritățile naționale de reglementare le pot permite să impună taxe suplimentare minime în circumstanțe excepționale, pentru a acoperi aceste costuri. Deputații au obținut, însă, garanții conform cărora aceste autorități naționale vor avea instrumente pentru a amenda sau a respinge aceste taxe suplimentare.

Află ce se întâmplă cu folosirea datelor mobile în afara țării.

Legea falimentului personal, în vigoare de la 1 iunie. Cum scapi de datoriile de la bancă... Incendiu la metrou, în stația Piața Romană. Un panou electric a luat foc: Două persoane au ajuns la spital...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x