Antena Căutare

Tarifele la RCA pentru tineri au explodat! Nu au de unde să scoată atâția bani, dar există soluții

Tarifele RCA au explodat din nou. Un tânăr ajunge acum să plătească între 1700 şi 3200 de lei pe an pentru asigurarea obligatorie. O sumă imensă pe care tinerii nu au de unde să o scoată. Totuşi, au găsit o soluţie!

Tarifele RCA au explodat din nou. Un tânăr ajunge acum să plătească între 1700 şi 3200 de lei pe an pentru asigurarea obligatorie. O sumă imensă pe care tinerii nu au de unde să o scoată. Totuşi, au găsit o soluţie!

Aproape 35% dintre ei îşi înmatriculează autoturismele pe numele părinţilor sau bunicilor. Asigurarea unei maşini ajunge să coste mai mult decât salariul mediu brut din România. Suma este nejusticata, potrivit şoferilor.

Dacă în rândul tinerilor creşterea preţurilor este de aproape 50%, în rândul transportatorilor lucrurile stau şi mai rău. O asigurare are un preț şi de 3 sau chiar 4 ori mai mare decât anul trecut.

Galerie foto de colecţie! Imagini de la funeraliile Reginei Maria, cea mai iubită suverană a României: "Apusese mar... Aeronava cu trupul neînsufleţit al Reginei Ana a aterizat pe Aeroportul Otopeni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x